magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Ontdek Zeldzame Collectibles
 
Het is weer zover voor alle Elvis-fans en verzamelaars daarbuiten! De nieuwste editie van de Catawiki Elvis Veiling is nu live en loopt tot en met maandag 20 november. Dit is dé kans om je Elvis-collectie uit te breiden met unieke en zeldzame items die speciaal voor deze veiling zijn geselecteerd.

Onder de hamer gaan een aantal bijzondere vinyl boxen, lp's, boeken, dvd's en FTD cd's. Maar dat is nog niet alles - deze keer kun je ook bieden op een origineel en zeldzaam Las Vegas menu uit de tijd dat Elvis daar zijn legendarische shows gaf. Een echt stukje geschiedenis dat niet mag ontbreken in jouw collectie. En voor de feestdagen is er een prachtig Elvis kersttafereel beschikbaar van het exclusieve Bradford Exchange.

Wat deze veiling nog specialer maakt, is de mogelijkheid om handtekeningen te bemachtigen van niemand minder dan DJ Fontana en van niemand minder dan Lisa Marie Presley. Een unieke kans om een persoonlijk stukje van de Elvis-geschiedenis te bezitten.

Veel van de aangeboden items zijn zeldzaam en moeilijk te vinden, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn voor elke verzamelaar. In de komende dagen zullen we enkele hoogtepunten uit deze veiling extra belichten, zodat je precies weet waar je op kunt bieden.

Wacht niet langer en neem een kijkje op de Catawiki Elvis Veiling. Bieden kan al vanaf 1 euro, dus er is voor ieder wat wils. Grijp deze kans om een uniek stukje Elvis-memorabilia aan je verzameling toe te voegen!
 
 Klik hier om de veiling te bekijken  
 
Gepubliceerd: 11 november 2023, 16:38
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - One Night In Vegas