magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Day By Day 2023 verschijnt in januari
 
In januari 2024 verschijnt het boek waar je het hele jaar op hebt gewacht; ‘Elvis Day By Day 2023 - het jaaroverzicht’. Jouw jaarlijkse samenvatting van het afgelopen Elvis-jaar.

2023 is een jaar met twee kanten voor de Elvis-wereld, waarin fans van pracht naar tragedie gingen en terug. Het begint met de Golden Globe- en Oscar-nominatie voor de film ‘ELVIS’ van Baz Luhrmann, maar verandert in een tragedie met de onverwachte dood van Elvis’ enige dochter, Lisa Marie Presley.

Gelukkig bracht 2023 ons verschillende interessante boeken-, film- en muziekuitgaven met Deluxe boeken- en CD-sets over de film 'Blue Hawaii', de Madison Square Garden-concerten, de tournees van 1972, 'Aloha From Hawaii', zijn vroege SUN en RCA-opnames in stereo, nieuwe films in de bioscoop en meer nieuwe (gekleurde) vinyl- dan cd-releases. Dit alles illustreert de pracht van Elvis’ nalatenschap die bijna 50 jaar na zijn overlijden nog steeds resoneert met oude en jonge fans.

Misschien hebben we zelfs te veel gekregen, aangezien het steeds moeilijker wordt om elke nieuwe titel bij te houden die in 2023 uitkwam. Dit is waar de ‘Elvis Day By Day 2023 - The Year In Review’ te hulp schiet. Het bevat het volledige “Elvis-jaar 2023” in één fysieke referentie; alle muziek, films, concerten, boeken en al het andere dat in de Elvis-wereld is gebeurd en dat de moeite waard is om te bewaren voor toekomstige generaties.

Het jaarboek onderscheidt zich door in circa 70 diepgaande recensies de belangrijkste uitgaven van het jaar te identificeren. Allemaal geschreven door gerenommeerde Elvis-wereldschrijvers en fans zoals jij en ik, die hun perspectieven en meningen delen, waardoor het zowel leuk als inzichtelijk is om te lezen, en je helpt bij het selecteren van nieuwe toevoegingen voor je verzameling.

Dit zesde deel in de ‘Elvis Day by Day’-serie is alles wat je nodig hebt als onderhoudend en informatief naslagwerk over alles wat Elvis Presley uit 2023 doet. Dit 450-pagina’s tellend boek is ook verkrijgbaar bij ShopElvisMatters.
 
 
Gepubliceerd: 13 november 2023, 00:26
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - New Haven 76