magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 THE SUN SINGLES COLLECTION op Geel Vinyl
 
Gisteren maakte het Not Now Music label indruk met de release van de LP: THE SUN SINGLES COLLECTION. Deze mooie uitgave, met een coverfoto die tot de verbeelding spreekt, is nu beschikbaar op toepasselijk geel vinyl.

Deze LP neemt je mee terug naar het begin van de legendarische carrière van Elvis Presley, waar het verhaal van zijn 'ontdekking' en opnames bij de Sun Studios de showbizzlegende werden die we nu kennen. Tussen 1953 en 1954 werden tijdloze tracks zoals "That's When Your Heartaches Begin," "That's All Right," "Blue Moon Of Kentucky," en "Milkcow Blues Boogie" opgenomen.

Wat deze release extra speciaal maakt, zijn de opvallende covers van Arthur Crudup's "That's All Right" en Bill Monroe's "Blue Moon Of Kentucky," die werden omgevormd tot energieke mixen van Blues, Country, en Rockabilly. De reacties in Memphis waren enthousiast en de band bleef wekelijks schitteren in de Louisiana Hayride Radio Show. Bonus tracks van deze legendarische radioshow zijn ook opgenomen op deze unieke LP.

Elvis Presley, de eerste en grootste ster van het Rock 'n' Roll-tijdperk, blijft een tijdloze aantrekkingskracht uitoefenen met zijn vroege opnames. Mis deze kans niet om de magie van zijn beginjaren opnieuw te beleven. Ga naar ShowElvisMatters en voeg THE SUN SINGLES COLLECTION toe aan je collectie.
 
 Bestel hier de Sun Singles Collection  
 
Gepubliceerd: 18 november 2023, 14:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - 50.000.000 Elvis Fans Can't Be Wrong