magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Een persoonlijk stukje Elvis kleding voor jou op Catawiki
 
Op de Catawiki Elvis veiling nu een unieke kans om een persoonlijk stukje van Elvis' kledingcollectie te bezitten. Dit bijzondere aanbod is mogelijk gemaakt door Elvis' manager, Colonel Parker, in het kader van het project rondom de 1971 LP boxset "The Other Sides Ė Elvis Worldwide Gold Award Hits Vol. 2."

Het idee was simpel maar geniaal: een select aantal kledingstukken uit Elvis' eigen garderobe toevoegen aan de sets van de release. En nu, dankzij de Catawiki Elvis veiling, heb jij de kans om een van deze originele stukjes te bemachtigen. Maar laten we eerst het verhaal achter dit bijzondere project vertellen.

Colonel Parker, bekend om zijn briljante marketingstrategieŽn, bedacht in 1971 het plan om persoonlijke kledingstukken van Elvis te verpakken bij de release van "Elvis Worldwide Gold Award Hits Vol. 2." Deze stukjes geschiedenis werden verzameld en met zorg verpakt door Elvis' vader, Vernon Presley, en naar het kantoor van de Colonel bij MGM in Hollywood gestuurd. Van daaruit werden ze naar RCA in New York verzonden, waar ze arriveerden in 25 speciaal geprepareerde koffers gevuld met maar liefst 790 kledingstukken van Elvis.

De inventarislijst leest als een tijdscapsule van Elvis' stijl, voornamelijk uit de jaren 1960. Onder de instructies van de Colonel werden de kledingstukken zorgvuldig in lapjes van 2 x 3 inch geknipt en vervolgens verpakt in speciaal bedrukte vensterenveloppen met de tekst "Something From Elvis's Wardrobe For You."

Het resultaat was verbluffend - "Elvis Worldwide Gold Award Hits Vol. 2" was een gigantisch succes, en fans over de hele wereld waren dolenthousiast om een tastbaar aandenken aan Elvis' garderobe te bezitten.

Wacht niet langer! Breng nu jouw bod uit op de Catawiki Elvis veiling. De klok tikt, de veiling sluit op maandagavond. Mis deze unieke kans niet om een stukje van Elvis zelf in handen te krijgen.
 
 Bekijk hier de Catawiki Elvis veiling  
 
Gepubliceerd: 19 november 2023, 11:29
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill