magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Dolly Parton Eert Elvis met "I Dreamed About Elvis"
 
De afgelopen week bracht de legendarische Dolly Parton haar langverwachte rockalbum uit, getiteld "Rockstar". Dit nieuwe meesterwerk bevat een indrukwekkende reeks covers van iconische rocksongs, waaronder "Magic Man", "Purple Rain", "We Are the Champions", "Stairway to Heaven", en nog veel meer. Maar op dit bijzondere album ook een eerbetoon aan Elvis met de song "I Dreamed About Elvis."

Dolly Parton, bekend om haar veelzijdigheid en briljante samenwerkingen, heeft voor dit nummer samengewerkt met Ronnie McDowell en de legendarische The Jordanaires. Op "I Dreamed About Elvis" brengt Dolly een eerbetoon aan The King, waarbij ze haar bewondering voor Elvis Presley op haar eigen wijze tot uiting brengt.

Het nummer neemt luisteraars mee op een muzikale reis, waar Dolly's dromen over Elvis centraal staan. In het bijzonder deelt ze haar diepe wens dat Elvis ooit haar nummer "I Will Always Love You" zou opnemen. Ondanks dat Elvis het nummer prachtig vond en open stond voor opname, onthult het lied ook waarom dit nooit is gebeurd. De invloedrijke Colonel Parker hield destijds deze samenwerking tegen.

Op "Rockstar" bundelt Dolly Parton haar krachten met een indrukwekkende line-up van rocklegendes, waaronder Elton John, Joan Jett, Sting, Emmylou Harris en Paul McCartney, om er maar een paar te noemen. Het album belooft een eerbetoon te zijn aan de tijdloze kracht van rockmuziek.

Voor Elvis- en Dolly-fans is "I Dreamed About Elvis" een emotioneel eerbetoon aan een samenwerking die nooit heeft plaatsgevonden. Beluister "Rockstar" nu op jouw favoriete platform!
 
 Beluister hier I Dreamed About Elvis  
 
Gepubliceerd: 19 november 2023, 11:28
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Chicago Stadium