magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe MRS Releases Nu Al Uitverkocht bij Leverancier
 
Het Memphis Recording Service (MRS) label heeft aangekondigd dat hun nieuwste uitgaven binnenkort verwacht worden. Volgens de producent is de verwachting dat de releases eind volgende week verzonden zullen worden, met een beschikbaarheid voor de consument rond half maart.

Interessant om te vermelden is dat deze nieuwe releases nu reeds volledig uitverkocht zijn bij de leverancier. Dit houdt in dat er geen mogelijkheid meer is voor bijbestellingen. Eenmaal de huidige voorraad op is, zullen deze specifieke uitgaven niet meer verkrijgbaar zijn.

Er is reeds een aanzienlijke vraag naar zowel de "Follow That Dream Combi" als de "Elvis Presley and Frank Sinatra combi". Veel fans hebben al gebruikgemaakt van de mogelijkheid tot voorbestellen.

Voor wie interesse heeft in het verkrijgen van deze uitgaven, is het raadzaam om niet te lang te wachten met reserveren. De sets zijn beschikbaar in zowel clear als black vinyl, en er is een gelimiteerde 'cd only' versie van de "Elvis Presley and Frank Sinatra" uitgave.

Gezien de beperkte voorraad en de reeds hoge vraag, is het aan te raden om zo snel mogelijk te handelen om teleurstelling te voorkomen.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 03 maart 2024, 12:03
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - A Minnesota Moment