magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Blue Hawaii Shaped Picture Disc
 
Het VPI-label heeft kortgeleden een unieke en gelimiteerde vinyl release op de markt gebracht die zeker zal opvallen in iedere vinyl verzameling: de Blue Hawaii Shaped Picture Disc.

Deze speciale uitgave is niet zomaar een standaard vinyl plaat; het is een prachtig vormgegeven shaped disc die de iconische Elvis Presley op een unieke manier laat zien. In plaats van een traditionele ronde vorm, heeft deze disc een aangepaste vorm die Elvis' beeltenis draagt. Op de B-kant wordt de magie voortgezet met een afbeelding van een dansende Elvis samen met enkele co-stars uit de film Blue Hawaii, waardoor het een waar kunstwerk is.

De playlist op dit bijzondere vinyl bevat filmversies en diverse takes die elke Elvis-fan zeker zal waarderen. Daarnaast wordt de disc geleverd in een stevige, transparante plastic hoes, waardoor het een duurzame en opvallende toevoeging is aan je collectie.

Daarnaast hebben we ook de Jailhouse Rock Shaped Picture Disc beschikbaar, die gelijktijdig met de Blue Hawaii disc werd uitgebracht.

Nu beschikbaar in de ElvisMatters Shop, maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 25 maart 2024, 21:04
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee