magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis By Renauld
 
Elvis Presley, staat niet alleen bekend om zijn onvergetelijke muziek en energieke optredens maar ook om zijn iconische stijl. Onder die stijlelementen vallen ook de legendarische zonnebrillen die hij droeg, waarmee hij onbewust een modetrend zette die tot op de dag van vandaag voortduurt. Een van die merken die onlosmakelijk verbonden is met Elvis, is Renauld. Dit merk heeft onlangs een nieuwe lijn zonnebrillen op de markt gebracht, geļnspireerd door niemand minder dan Elvis Presley zelf.

Het verhaal gaat terug naar de lente van 1961, toen Elvis een van de eerste beroemdheden was die de wraparound zonnebrillen van Renauld droeg. Dit gebeurde tijdens de opnames van de film 'Follow that Dream' in Ocala, Florida. Deze keuze voor Renauld zonnebrillen was geen kwestie van toevalligheid; Elvis had zijn zinnen gezet op dit specifieke model en liet zelfs zijn beveiliging naar de stad gaan om een paar te kopen. Toen ze ontdekten dat de brillen uitverkocht waren, wist Elvis toch een paar te bemachtigen van een fan, na een korte onderhandeling. Dit paar werd zo iconisch dat Elvis ze de volgende twee jaar droeg.

Nu, vele jaren later, viert Renauld de blijvende invloed van Elvis op de mode met de introductie van een nieuwe lijn zonnebrillen, geļnspireerd op de King of Rock-'n-Roll. In samenwerking met Elvis Presley Enterprises, heeft Renauld de Elvis Edition van de Renauld Sixty-One™ en een unieke lederen hoes ontworpen. Deze nieuwe lijn bestaat uit drie modellen, die elk nieuwe gepatenteerde technologie bevatten.

Deze nieuwe lijn van Renauld brengt een stukje van de glamour en stijl van Elvis terug in de hedendaagse mode. Het is een eerbetoon aan de tijdloze invloed van Elvis Presley, wiens smaak in zonnebrillen een blijvende impact heeft op de mode- en muziekwereld. Voor fans van Elvis en liefhebbers van vintage mode biedt de Renauld Sixty-One™ Elvis Edition een unieke kans om een stukje rock-'n-roll geschiedenis te bezitten en te dragen.
 
 
Gepubliceerd: 26 maart 2024, 19:26
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy