magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' Paradijselijk Coco Palms: Een Legendarische Comeback
 
Het legendarische Coco Palms Resort, dat een iconische achtergrond vormde voor Elvis Presley's film "Blue Hawaii" in 1961, staat op het punt een spectaculaire comeback te maken. Dit juweel, genesteld in het Wailua-gebied op Kauai, Hawaii, was ooit de toevluchtsoord voor Hollywood-royalty's zoals Frank Sinatra, Rita Hayworth en Bing Crosby. Oorspronkelijk geopend in de vroege jaren vijftig en groeiend tot een resort met meer dan 400 kamers, kende Coco Palms gouden jaren tot het noodlot toesloeg in 1992. Orkaan Iniki, een categorie 4-storm, verwoestte het resort volledig.

Na jaren van stilstand en verschillende pogingen tot herstel, die uiteindelijk spaak liepen, waaronder de ambitieuze maar onsuccesvolle inspanningen van Coco Palms Ventures en Coco Palms Hui LLC in samenwerking met het Unbound-programma van Hyatt Development, heeft het lot van Coco Palms een positieve wending genomen. In 2022 werd het onroerend goed verworven door Reef Capital Partners, die een visie deelt om dit historische monument nieuw leven in te blazen.

Jon Day, CFO van Reef Capital Partners, benadrukt de toewijding van het bedrijf om dit cultureel erfgoed te behouden en te revitaliseren. Met een vernieuwd ontwerp zal het nieuwe Coco Palms Resort 350 kamers tellen, vergezeld van een cultureel centrum, een spa, en een taroboerderij. Liefhebbers van het originele resort kunnen ook uitkijken naar de heropleving van de geliefde eetgelegenheden zoals Lotus, Flame en Seashell.

Met de geplande voltooiing in 2026, staat Coco Palms Resort op de drempel van een nieuw tijdperk. Dit niet alleen als een fysieke ruimte van ontspanning en luxe, maar ook als een symbool van veerkracht en vernieuwing, trouw aan de geest van Elvis' geliefde Hawaii. Fans en bezoekers kunnen zich verheugen op de heropening van deze historische plek, die eens meer een paradijs zal zijn voor nieuwe generaties.
 
 
Gepubliceerd: 10 april 2024, 15:13
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair