magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe MRS release LIMITED EDITION
 
De nieuw aangekondigde MRS-release is verkrijgbaar in onze zeer verzamelbare combi 7” gatefold 45-toeren EP (Extended Play) vinylsingle, samen met een CD EP-single met hoes.

De 45-toerenplaten zullen beschikbaar zijn in zowel GROENE als ROZE vinylversies. Dit zijn limited editions en zijn NIET beschikbaar in reguliere online winkels en winkels. Er is ook een versie met alleen cd's beschikbaar.

Alle nummers die voor het eerst beschikbaar zijn, zijn nog niet eerder uitgebracht. Recent ontdekt interview PLUS 3 LIVE TRACKS van Elvis' optreden in Toledo, Ohio op 22 november 1956.

Hoewel het unieke optreden van Elvis zeer slecht was opgenomen zijn ze nu geremasterzd waaronder correctie van de toonhoogtesnelheid, vermindering van gesis, verwijdering van radiopresentator Ron Ross die praat terwijl Elvis optreedt en algehele helderheid. Hoewel er alles aan is gedaan om een ​​optimale geluidskwaliteit te bereiken, wordt prioriteit gegeven aan de historische inhoud ervan. Nu te bestellen. Waarschijnlijk volgende week al uit voorraad leverbaar. Limited edition en niet overal leverbaar. Te koop via ShopElvisMatters.
 
 
Gepubliceerd: 25 april 2024, 17:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment