magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Vintage Rock Magazine viert Elvis Presley
 
De nieuwste uitgave (#69 juni/juli) van het Britse tijdschrift Vintage Rock, staat voor een groot deel in het teken van Elvis Presley. De cover van het magazine toont een opvallende afbeelding van de King of Rock and Roll, terwijl binnenin uitgebreid wordt stilgestaan bij enkele belangrijke jubilea.

Dit jaar is het zeventig jaar geleden dat Elvis Presley zijn muzikale carrière lanceerde met de opname van zijn eerste single "That's All Right", een gebeurtenis die de muziekwereld voorgoed veranderde. Vintage Rock duikt diep in de impact van deze historische opname en de blijvende invloed van Elvis op de muziekindustrie.

Daarnaast markeert 2023 ook de zestigste verjaardag van de film "Viva Las Vegas", waarin Elvis schitterde naast Ann-Margret. De film staat bekend om de chemie tussen het dynamische duo en heeft enkele van de meest iconische beelden uit de filmgeschiedenis opgeleverd, die voor altijd in ons geheugen gegrift zullen staan.

Deze editie van Vintage Rock biedt lezers een uitgebreide terugblik op deze belangrijke momenten in de carrière van Elvis Presley, compleet met foto's en achtergrondverhalen.
 
 
Gepubliceerd: 09 mei 2024, 10:50
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill