magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 That's All Right, The Song That Changed The World
 
De 70ste verjaardag van de release van "That's All Right" zal niet ongemerkt voorbijgaan. Eerder kondigden we al de release aan van de exclusieve Graceland collector's editie van "That's All Right" op 10" vinyl. Ook brachten we het nieuws over de unieke en zeer gelimiteerde liquid vinyl uitgave van Sun 209, afspeelbaar op 78 toeren en in het formaat van 10 inch. Wereldwijd zijn er slechts 125 exemplaren van deze versie beschikbaar.

Erik Lorentzen, de man achter de Elvis Files uitgaven, heeft al vele prachtige boeken op de markt gebracht. Voor juli heeft Lorentzen een zeer speciale collectors box rondom "That's All Right" aangekondigd.

Deze bijzondere set, genaamd "That's All Right, the song that changed the world", biedt een unieke verzameling voor de echte Elvis-fans. In deze set vind je een aantal zeldzame items, waaronder:

Een nog nooit eerder vertoonde foto uit 1954, geprint op de bijzondere doos met magnetische sluiting.Als je de doos opent zie je een 3D platenspeler met de eerste 78 toeren plaat, in de box een 7" 45 rpm EP met vier nummers (inclusief "That's All Right" en "Blue Moon Of Kentucky" opgenomen door Elvis, Arthur Crudup en Bill Monroe), in de box ook twee 12" albums met elk 12 nummers. De eerste LP richt zich op "That's All Right" en "Blue Moon Of Kentucky" door Elvis in de jaren 50 en 60. De tweede LP bevat "That's All Right" uit 1970.

Naast de vinyl uitgaven bevat deze set een prachtig gebonden hardcover boek met 200 pagina's vol informatie over de nummers, met schitterende foto's, gedrukt op luxe papier. Daarnaast ook nog de bladmuziek van zowel "That's All Right" als "Blue Moon Of Kentucky". En om de set compleet te maken een zeldzame replica van een Poplar Tunes window card uit 1954.

Deze prachtige set is vanaf nu te bestellen in jouw Elvis Shop, ShopElvisMatters.com.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 14 mei 2024, 20:01
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - The Wonder Of You