magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Roosendaal Rocks
 
Gisteravond stond het theater De Kring in Roosendaal volledig op zijn kop tijdens de show Bouke Rocks Elvis. Bouke en de ElvisMatters Band gaven een hun performance voor een uitverkochte zaal, die vanaf de allereerste noten volop genoot.

Voor vele bezoekers was het de eerste keer dat ze een show van Bouke en de ElvisMatters Band bijwoonden. Na afloop deelden zij massaal hun geluk en enthousiasme. De vele hits van Elvis Presley werden luidkeels meegezongen, er werd al snel gedanst en door velen werden titels genoteerd van minder bekende pareltjes uit Elvis' repertoire, zoals "And I Love You So" en "It's Midnight".

Naarmate de show vorderde, konden steeds minder mensen in hun stoelen blijven zitten. Het publiek kreeg duidelijk geen genoeg van het optreden en scandeerde luid "We want more". Maar ondanks dat werd de show afgesloten met "My Way" en daarna klonken onvermijdelijk de slot klanken van "Can't Help Falling in Love".

Volgende week zal Bouke Elvis laten klinken tijdens de stadionconcerten van de Toppers. Daarna gaat de theatertour verder en zullen Bouke en de ElvisMatters Band optredens geven in het theater in Hoorn en Venlo.

Wij danken alle bezoekers voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Mis de volgende shows niet en blijf genieten van de muziek van Elvis!
 
 
Gepubliceerd: 19 mei 2024, 13:10
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp . - Fotograaf:  Michel van Erp
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck