magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters viert 21-jarig jubileum!
 
Vandaag bestaat ElvisMatters precies 21 jaar. Opgericht door Peter Verbruggen, groeide onze club onder zijn bezielende leiding uit tot een eigentijdse en vernieuwende fanclub. Hoewel Peter ons in 2015 plotseling is ontvallen, blijft zijn geestdrift voortleven in alles wat we doen. We zetten zijn visie voort, zoals hij het gewild zou hebben.

In de afgelopen 21 jaar heeft ElvisMatters de fanclubwereld voorgoed veranderd. Met een eigentijds magazine, een actieve website, en een sterke aanwezigheid op sociale media, hebben we een hechte gemeenschap van trouwe fans opgebouwd. Onze reizen naar Amerika, waarbij we honderden reizigers naar Graceland hebben begeleid, zijn door EPE erkend en gewaardeerd.

We hebben talrijke onvergetelijke en unieke evenementen georganiseerd die nog niet eerder vertoond waren in de fanclubwereld. En ook nu blijft ElvisMatters doorgaan, uit eerbied en respect voor de King, zoals onze baseline al 21 jaar aangeeft.

Op dit moment toeren we met groot succes door de theaters in BelgiŽ en Nederland met de show "Bouke Rocks Elvis". Deze uitverkochte concerten brengen de muziek van Elvis naar een nieuwe generatie fans en realiseren een van onze belangrijkste doelstellingen: mensen kennis laten maken met de muziek en nalatenschap van de grootste entertainer ooit.

Dank aan alle trouwe fans die ons door de jaren heen hebben gesteund, en welkom aan alle nieuwe fans die ElvisMatters inmiddels hebben ontdekt. We zijn 21 jaar, de wereld ligt aan onze voeten, en we gaan met veel plezier en enthousiasme verder.

Elvis leeft voort in onze harten en in de harten van fans over de hele wereld. Lang leve ElvisMatters!
 
 
Gepubliceerd: 20 mei 2024, 18:18
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Easter Special