magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland wereldnieuws
 
Vandaag was Graceland weer wereldnieuws. Alle nieuwsmedia, van groot tot klein en zowel nationaal als internationaal, namen de raadselachtige berichtgeving over Graceland over. Ook wij kregen na onze eerste berichtgeving vele vragen en berichten van ongeloof. Het blijft vooralsnog een uitermate vreemde zaak. We hebben hieronder nog eens overzichtelijk neergezet wat er nu bekend is.

Graceland Veiling; Riley Keough Claimt Fraude en Start Rechtszaak

Graceland, het beroemde landgoed van Elvis Presley, dreigt geveild te worden na een recente aankondiging van gedwongen verkoop. Riley Keough, kleindochter van Elvis en erfgename van het landgoed, heeft een rechtszaak aangespannen om deze verkoop te voorkomen, met de bewering dat de documenten frauduleus zijn.

Waarom is Graceland Onder Gedwongen Verkoop?

Op 5 mei 2024 plaatste Naussany Investments and Private Lending LLC een kennisgeving van gedwongen verkoop, waarin werd gesteld dat Lisa Marie Presley $3,8 miljoen verschuldigd was na het niet terugbetalen van een lening uit 2018. Graceland zou als onderpand zijn gebruikt. Riley Keough, die de Promenade Trust erfde na de dood van haar moeder in januari 2023, betwist dit en stelt dat de documenten vervalst zijn.

De Rechtszaak

Riley Keough's advocaten hebben een rechtszaak aangespannen, waarin zij beweren dat de documenten frauduleus zijn en dat Lisa Marie Presley nooit een lening heeft afgesloten bij Naussany. De rechtbank heeft een tijdelijk schorsingsbevel verleend, waardoor de geplande veiling op 23 mei is uitgesteld. Een hoorzitting over een permanente schorsing is gepland voor 22 mei.

Toekomst van Graceland

Graceland, gekocht door Elvis in 1957, is een populaire toeristische bestemming met meer dan 500.000 bezoekers per jaar. De uitkomst van de rechtszaak zal de toekomst bepalen.
 
 
Gepubliceerd: 21 mei 2024, 22:26
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Jungle Room Sessions, The