magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 RECHTBANK STOPT VEILING VAN GRACELAND
 
Een rechter in Shelby County heeft woensdag een bevel uitgevaardigd om de veiling van het Graceland-landgoed te stoppen, die donderdag zou plaatsvinden.

“De rechtbank zal de verkoop opschorten zoals verzocht, omdat het onroerend goed volgens de wet van Tennessee als uniek wordt beschouwd. En als uniek, zou het verlies van het onroerend goed als onherstelbare schade worden beschouwd,” zei rechter Joe Dae Jenkins. Jenkins verklaarde dat de notaris wiens handtekening op de Trustakte uit 2018 staat, in een beëdigde verklaring zei dat zij de handtekening van Lisa Marie Presley niet heeft gelegaliseerd.

Dit roept vragen op over de authenticiteit van de handtekening en de Trustakte, aldus de rechter. Het bevel van de rechter stelt een rechtszaak over de kwestie uit, waardoor de andere partij de gelegenheid krijgt om zich te verdedigen tegen de claims van de erfgenamen van Presley.

Het in Missouri gevestigde Naussany Investments and Private Lending LLC beweert dat de overleden Lisa Marie Presley in 2018 een Trustakte zou hebben ondertekend om een lening van $3,8 miljoen veilig te stellen met Graceland als onderpand.

Lisa Marie Presley’s dochter en eigenaar van Graceland, Riley Keough, stelt in een 60-pagina tellend document, ingediend op 15 mei, dat haar moeder nooit geld heeft geleend van het bedrijf. “Deze documenten zijn frauduleus,” staat er in de rechtszaak.

Het Shelby County Register of Deeds meldde dinsdag ook dat er in hun archief geen akte met betrekking tot Graceland te vinden is.

Voor meer informatie over deze juridische strijd, blijf op de hoogte via onze website.
 
 
Gepubliceerd: 22 mei 2024, 17:03
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Memphis Sessions