magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Vier de 70e verjaardag van Elvis' eerste SUN releases
 
Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Elvisí eerste SUN plaatuitgaven verschijnt in de eerste week van juli 2024 een speciaal ontworpen set van vijf "SUN-splat" 78RPM vinylplaten.

Deze vijf prachtige 10Ē (inch) singles draaien op 78RPM en er is slechts een zeer beperkt aantal sets geproduceerd. Het is de eerste keer dat een replica van Elvis' SUN platen op deze manier is vervaardigd en ontworpen om af te spelen op de originele snelheid van 78RPM.

De afbeeldingen hier geven een benadering van hoe elke individuele vinylplaat eruit zal zien, omdat elke kopie licht zal variŽren in de hoeveelheid spatten.

Elke van de vijf SUN platen bevat de originele geŽtste nummers en heeft de juiste liedjes op de labels, die perfect zijn nagemaakt in grootte, nauwkeurigheid en kleur. De geluidskwaliteit is uitstekend en komt overeen met de originele SUN-opnames (inclusief 'Thatís All Right'), en ze zijn allemaal gedrukt op zwaar vinyl.

De oplage is strikt gelimiteerd, dus bestel jouw exemplaar nu in pre-order. Deze speciale uitgave is enkel beschikbaar via geselecteerde Elvis shops.

Beschikbaar vanaf de eerste week van juli 2024

Uiteraard zijn deze SUN platen vanaf nu ook te bestellen bij jouw Elvis shop, ShopElvisMatters.com
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 22 mei 2024, 20:50
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment