magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Ontwikkelingen in Graceland Gedwongen Verkoopzaak
 
De zaak rond de gedwongen verkoop van Graceland heeft een nieuwe wending gekregen. Gregory Naussany, een vertegenwoordiger van Naussany Investments, beweerde in een e-mail dat het bedrijf, dat de vermeende claim van $3,8 miljoen heeft neergelegd, de zaak laat vallen. Echter, de Shelby County Chancery Clerk's office, oftewel de rechtbank, heeft geen correspondentie van Naussany Investments ontvangen sinds de zitting van woensdag.

Tijdens de zitting blokkeerde rechter JoeDae Jenkins de verkoop van Graceland. Naussany Investments claimde een schuld van $3,8 miljoen, voortvloeiend uit een lening van $450.000 die Lisa Marie Presley in 2015 had afgesloten. Gregory Naussany gaf aan dat juridische complicaties hen hebben doen besluiten om alle claims in te trekken.

In een e-mail stelde Naussany dat de lening in verschillende staten was verkregen en niet correct was geregistreerd, waardoor juridische stappen in meerdere staten nodig zouden zijn. Hij benadrukte ook dat er geen kwaad opzet was richting Riley Keough, de erfgenaam van het landgoed.
 
 
Gepubliceerd: 24 mei 2024, 13:13
Bron: Commercial Appeal / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.