magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Sweet Inspiration-zangeres Estelle Brown bouwt school in Nigeria
 
Sweet Inspiration-zangeres Estelle Brown, die jarenlang de achtergrondzang verzorgde tijdens de optredens van Elvis, heeft een bijzondere stap gezet. Hoewel ze zelf nooit in Afrika is geweest, heeft Estelle besloten haar erfenis uit te breiden door een school te laten bouwen in Nigeria. Deze school, genaamd Estella Star Bright, zal zich richten op uitvoerende kunsten en technologie en biedt een unieke combinatie van kunst en STEM-vakken (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde).

Het idee voor de school ontstond toen Estelle’s nichtje, Jovetta Anderson, haar vertelde over haar reizen naar Nigeria en haar ontmoetingen met de Yoruba-bevolking. Geďnspireerd door dit verhaal, besloot Estelle dat ze iets blijvends wilde achterlaten in Osogbo, een stad met een rijk cultureel erfgoed.

De bouw van Estella Star Bright is inmiddels in volle gang en de opening staat gepland voor dit jaar. De school zal moderne faciliteiten bieden, waaronder ultramoderne laboratoria en een goed geventileerde dansstudio. Estelle hoopt met deze school een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden aan kinderen in de regio, en zo een blijvende impact te hebben op hun toekomst.

Wil je meer weten over Estelle Brown’s inspirerende project in Nigeria? Lees dan het volledige artikel in de laatste uitgave van het magazine ELVIS. Nog geen lid? Word nu lid en mis geen enkele uitgave meer!
 
 Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap  
 
Gepubliceerd: 27 mei 2024, 23:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair