magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De Luxe MRS 4LP Set Nu Uit Voorraad Leverbaar
 
Vandaag zijn de langverwachte pallets met de exclusieve 4LP deluxe set "THE COMPLETE MOVIE MASTERS 1960-62 - PLUS SESSION OUT-TAKES" van Memphis Recording Service (MRS) gearriveerd. Deze prachtige set is nu uit voorraad leverbaar en klaar voor verzending.

De limited edition set is verpakt in een elegante hardcover digipack, wat het een waardevolle aanwinst maakt voor iedere vinyl collectie. De set bevat de volledige master soundtrackopnamen die Elvis tussen 1960 en 1962 maakte voor zijn films, aangevuld met een bonus LP vol zeldzame outtakes van deze sessies.

Beschikbaar in zowel een standaardversie op zwart vinyl als een gelimiteerde oplage op clear vinyl, biedt deze set de ultieme luisterervaring voor Elvis-fans en verzamelaars. Alle tracks zijn met de grootste zorg gemixt en geremasterd, wat zorgt voor een nog rijkere en helderdere sound.

Mis deze unieke verzamelset niet en reserveer uw exemplaar nu bij ShopElvisMatters.com. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering, direct vanuit onze magazijnen naar uw deur. Voeg dit collector’s item toe aan uw collectie en geniet van de iconische klanken van Elvis Presley in hun beste vorm.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 28 mei 2024, 20:46
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Easy Come, Easy Go