magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Cover en Titel van Lisa Marie Presley’s Memoir onthuld
 
Vandaag werd de cover en titel van het aankomende boek van Lisa Marie Presley onthuld. Het boek, getiteld “From Here to the Great Unknown,” belooft een rauw, meeslepend en uniek verhaal te zijn.

Het boek is het resultaat van jarenlang werk, waarbij Lisa Marie ontelbare uren aan adembenemend kwetsbare opnames maakte. Na haar overlijden in 2023 heeft haar dochter, Riley Keough, deze aangrijpende herinneringen op papier gezet. Het boek biedt een inkijkje in Lisa Marie’s leven, haar relatie met haar vader, haar tijd in Los Angeles, haar huwelijk met Michael Jackson en haar diepgaande worstelingen met verslaving en verdriet.

Riley Keough heeft de wens van Lisa Marie vervuld om deze herinneringen met de wereld te delen. “From Here to the Great Unknown” is een buitengewoon werk dat zowel Lisa Marie’s als Riley’s stem laat horen.

ElvisMatters bracht begin januari al het nieuws over dit aankomende boek, waarbij fans kunnen zich verheugen op een diepgaande en persoonlijke kijk in het leven van een legendarische vrouw.

Het boek zal vanaf 15 oktober beschikbaar zijn.
 
 
Gepubliceerd: 04 juni 2024, 18:18
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - New Year’s Eve