magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 FTD-uitgave Moody Blue Gold nu beschikbaar
 
We zijn blij te melden dat de gelimiteerde FTD gold-uitgave van Elvis Presley's album Moody Blue nu uit voorraad leverbaar is. Deze speciale editie, die in een gelimiteerde oplage van slechts 4000 exemplaren wereldwijd beschikbaar is, wordt momenteel verzendklaar gemaakt voor de vele voorbestellingen.

Dit unieke album is uitgebracht op Limited Edition Gold Sparkle 180-Gram vinyl en individueel genummerd, wat het een waardevol verzamelobject maakt voor Elvis-fans. De dubbel LP bevat niet alleen het originele album, maar ook een reeks outtakes en alternatieve versies van nummers zoals 'Way Down', 'Moody Blue', 'If You Love Me (Let Me Know)', 'Pledging My Love', en 'He'll Have To Go'. Bovendien bevat het twee niet-nagesynchroniseerde versies van Elvis' emotionele interpretatie van “Unchained Melody”.

Het Moody Blue album wordt door vele fans beschouwd als een mijlpaal in hun Elvis-beleving, mede door het iconische nummer 'Way Down'. Nu beschikbaar in een compleet nieuwe hoes en goudkleurig vinyl, biedt deze uitgave een vernieuwde luisterervaring met een tracklist die uitgebreid is met titels van het "Jungle Room" album From Elvis Presley Boulevard, Memphis Tennessee.

Geďnteresseerden die deze bijzondere uitgave nog niet hebben besteld, raden we aan dit snel te doen. De voorraad is strikt gelimiteerd en op = op. Bestel nu en voeg deze waardevolle editie toe aan je collectie!
 
 Bestel hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 12 juni 2024, 17:21
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - From Sunset to Vegas