magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition
 
Vandaag heeft Triumph officieel de nieuwe Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition onthuld, een eerbetoon aan Elvis Presley, cultureel icoon en de grootste solomuzikant aller tijden. Deze aankondiging markeert een bijzondere samenwerking tussen Triumph en het nalatenschap van Elvis en viert de "Memphis Mafia Triumphs" die Elvis in 1965 voor zijn beste vrienden kocht.

Uniek Ontwerp en Inspiratie

Het schitterende design van deze limited edition motorfiets is geļnspireerd door de custom Bonneville die Triumph eerder voor de Elvis Presley Charitable Foundation heeft ontworpen. Deze speciale T120 bevat stijlelementen van Elvis' meest legendarische Comeback Special-optreden uit 1968, wat de tijdloze stijl van dat tijdperk perfect belichaamt. De motorfiets is verfraaid met exclusieve Elvis-designkenmerken en prachtige details die hem tot een echt unieke motorfiets maken.

Beperkte Oplage en Exclusieve Details

Wereldwijd worden slechts 925 exemplaren van de Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition uitgebracht. Elke motorfiets is individueel genummerd en komt met een gouden plaat in een unieke platenhoes met artwork van Elvis Presley en Triumph Motorcycles, evenals een ondertekend certificaat van echtheid door Graceland en Nick Bloor, de CEO van Triumph.

Elke motorfiets is verder verfraaid met een gegraveerde Elvis Presley-handtekening op de stuurstangklem en een van de 925 unieke editienummers. De iconische kleurstelling in Carnival Red is verfraaid met de iconische Bonneville-tankstrepen in Aluminium Silver, aangevuld met handgelakte gouden accenten. De onmiskenbare afbeelding en handtekening van ELVIS zijn prominent aanwezig op de tank en de zijpanelen.

Speciale Details en Premium Afwerking

Fans zullen de afwerking van topkwaliteit en de typische Elvis Presley-details waarderen, zoals de gouden ELVIS-blokletters, de handtekening, en het subtiele 'Taking Care of Business in a Flash'-embleem, een persoonlijk mantra van Elvis dat zijn arbeidsethos samenvatte. Deze limited edition is een perfect voorbeeld van de tijdloze silhouet en de premium afwerking van de legendarische Bonneville T120 in een exclusieve rock-'n-roll-stijl.

Prijs en Beschikbaarheid

De exclusieve Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition is beschikbaar vanaf € 19.795,00
 
 
Gepubliceerd: 18 juni 2024, 22:23
Bron: Triumph / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck