magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 SUN-splat 78RPM Vinylplaten Set – Bestel Nu!
 
ElvisMatters herinnert iedereen eraan dat er een unieke en gelimiteerde set van vijf "SUN-splat" 78RPM vinylplaten beschikbaar komt ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Elvis’ eerste SUN plaatuitgaven. Deze speciale set verschijnt in de eerste week van juli 2024 en vormt een prachtige aanvulling op de collectie van elke Elvis-fan en vinylverzamelaar.

Unieke en Gelimiteerde Uitgave

Er zijn wereldwijd minder dan 500 sets beschikbaar, wat deze uitgave zeer zeldzaam en bijzonder maakt. De sets zijn ontworpen om te draaien op de originele snelheid van 78RPM en bevatten de originele geëtste nummers met perfect nagemaakte labels in grootte, nauwkeurigheid en kleur. De geluidskwaliteit is uitstekend en komt overeen met de originele SUN-opnames, inclusief de iconische 'That’s All Right'.

Bestel Vandaag Nog

Omdat de oplage strikt gelimiteerd is en wij deze week nog de aantallen moeten doorgeven, is het belangrijk om jouw set vandaag nog te bestellen om teleurstelling te voorkomen. We zullen weinig extra voorraad beschikbaar hebben, dus wees er snel bij om zeker te zijn van jouw exemplaar.

Beschikbaarheid

De sets zullen op heel korte termijn beschikbaar zijn en zijn enkel te verkrijgen via geselecteerde Elvis shops. Reserveer vandaag nog jouw exemplaar bij jouw Elvis shop, ShopElvisMatters.com.

Vier de 70e verjaardag van Elvis' eerste SUN releases met deze unieke en gelimiteerde set. Mis deze kans niet en zorg dat je deze uitgave niet mist.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 18 juni 2024, 21:48
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - One Night In Vegas