magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Jack Soden GeÔntroduceerd in de Memphis Music Hall of Fame
 
Jack Soden, CEO van Graceland, is opgenomen in de prestigieuze Memphis Music Hall of Fame. De officiŽle aankondiging vond plaats tijdens een persconferentie in het voormalige Hard Rock Cafť in Downtown Memphis, binnenkort de locatie van het J.W. & Kathy Gibson Center of Memphis Music.

Jack Soden, oorspronkelijk afkomstig uit Kansas City, Missouri, begon zijn carriŤre in de financiŽle sector voordat hij in de vroege jaren '80 Priscilla Presley ontmoette. Deze ontmoeting leidde tot een langdurige samenwerking met de Presley-familie en de ontwikkeling van Graceland. Onder zijn leiding is Graceland uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische attracties van het land, met jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers.

Soden heeft niet alleen bijgedragen aan de groei van Graceland, maar ook aan de bredere economische impact op Memphis. Met meer dan 400 medewerkers genereert Graceland jaarlijks naar schatting 200 miljoen dollar voor de lokale economie. Onder zijn leiding is Elvis Presley Enterprises uitgegroeid tot een gigant op het gebied van entertainment, licenties, merchandising en muziekuitgaven.

De Memphis Music Hall of Fame eerde Soden voor zijn aanzienlijke bijdragen aan de muziek- en entertainmentindustrie in Memphis. "Elk jaar is deze aankondiging zo speciaal omdat het nergens anders op de planeet kan plaatsvinden," zei John Doyle, president en CEO van de Memphis Music Hall of Fame. "Dit jaar hebben we rock, soul, opera, rap, pop en een paar achter-de-schermen figuren die Memphis muziek naar een hoger niveau hebben getild."

We feliciteren Jack Soden met deze welverdiende erkenning en zijn trots op zijn blijvende impact op de erfenis van Elvis Presley en de stad Memphis.
 
 
Gepubliceerd: 19 juni 2024, 22:23
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Is Back