magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Wat houdt het WEEKENDARRANGEMENT in?
 
Héél veel dank voor de talloze reacties én bestellingen van de tickets voor de TCB BAND IN CONCERT, met het symfonisch orkest onder leiding van Joe Guercio en lead vocalist, de 'coming man' Andy Childs! Velen vroegen ons specifiek wat het weekendarrangement voor 26/27/28 juni inhoudt. We vatten het even samen in dit overzichtje:

WAAROM?

Dit wordt het allergrootste Elvis Festival OOIT georganiseerd. Er is zovéél te doen, dat je welhaast drie dagen nodig hebt om alles mee te maken. Een weekendarrangement is bovendien een manier om het jullie, de fans, nog makkelijker te maken. Het arrangement geeft je toegang tot àlle onderdelen van het Elvis-weekend, en je logeert in de historische stad Breda.

VLAKBIJ

Het hotel bevindt zich op wandelafstand. Geen gedoe met verre verplaatsingen: lekker dichtbij het centrum van de Elvis-wereld

VIERSTERREN HOTEL

Het hotel dat we volledig reserveerden, biedt u grote luxe: het is vier sterren-topklasse, en omvat uiteraard ook ontbijt zodat je de dag stevig kan aanvatten.

GRATIS FILM OP DE KAMER

Uniek is het non-stop Elvis Film-kanaal, waardoor je op je kamer de klok rond 'The Elvis Channel' kan opzetten.

ALLE INKOMTICKETS

Dit weekendarrangement geeft je gratis toegang tot alle activiteiten: van bij de Grote Opening van de hoofdexpo op 26 juni (100ste geboortedag van de Colonel) tot de stadswandeling, het Film Festival, de zijdelingse expo's, noem maar op.

ONTMOETING MET DE TCB BAND

Wie een weekendarrangement boekt, krijgt vóór het concert de unieke kans om de TCB Band persoonlijk, backstage te ontmoeten.

GRATIS ELVISMATTERS VERRASSINGSPAKKET

Op elke kamer, voor elke deelnemer aan het weekendarrangement, ligt er een ElvisMatters Verrassingspakket klaar. Een knap aandenken aan een onvergetelijk festival.

PRIJZENPOT

Wie inschrijft voor het weekendarrangement, maakt kans op prachtige prijzen, met een héél grote kans op een mooie verrassing. Onder de weekend-verblijvers verloten we ondermeer een rondrit door het historische Breda aan boord van een originele Cadillac mét fotogelegenheid, een luxe-etentje met 4 gangen en aangepaste wijnen, een upgrade naar de keizerlijke suite en, als hoofdprijs, een thuis-afhaling per Stretch Limousine, in ware popster-stijl!

VIP TICKETS

De zogenaamde 'ster-plaatsen' van het Chassé Theater zijn voorbehouden voor de deelnemers aan het weekendarrangement. Je kan dus rekenen op een ster-plaats voor dit unieke rock 'n' roll-concert.

TWEE NACHTEN EN DRIE DAGEN

Aankomst en check-in: vrijdag 26 juni, vertrek en check-out: zondag 28 juni. Opgeteld, zijn dat dus drie dagen en twee nachten op luxe-hotel!

PRIJS

De all in prijs voor al dit lekkers: 275 euro per persoon

HOE BOEKEN?

België:
peter@elvismatters.com

Nederland: michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 05 april 2009, 06:39
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Closing Night